pairal

Español

English

ramon cererols

Esta web dejará de estar activa a partir del primero de octubre de 2017

Inici » TEA - Asperger » Specialisterne

 

Specialisterne

logoSpecialisterne ofereix una àmplia gamma de serveis de consultoria, a tot tipus d'organitzacions arreu del món. Els nostres serveis es centren especialment en les proves de sistemes informàtics, conversió de dades, arxiu, tractament documentals i adquisició de dades.

El que ens fa únics és que som una de les primeres empreses del món capaces d'aprofitar les especials capacitats de les persones amb autisme, síndrome d'Asperger i diagnòstics similars. Tots els nostres consultors tenen un diagnòstic dins l'espectre de l'autisme o un TDA, TDAH o Síndrome de Tourette.

A Specialisterne, veiem més enllà d'aquest diagnòstic i ens centrem en el conjunt d'habilitats especials que sovint acompanyen aquest diagnòstic: l'atenciò al detall, habilitats logístiques i analítiques molt desenvolupades, una capacitat superior a la mitjana per concentrar-se durant llargs períodes de temps, diligència i la tolerància zero als errors.

Specialisterne també ofereix un programa d'Avaluació i Formació per les persones amb autisme —una oportunitat que, potencialment, pot canviar la seva vida a base d'identificar i desenvolupar el talent que es pot aplicar en un entorn de treball professional.

» Nota de premsa 2/abr/2015

» Més informació

Anterior « » Següent

 
 
 
 
 

Animació

» Escape (Vimeo)

 
 

Josep Manzano

» Tot el seu historial

 

Contacte

Avatar

Pots fer-me arribar qualsevol comentari a la meva adreça de correu:

 
Creative Commons License

Continguts subjectes a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons
Reproducció permesa per a usos no comercials i sense alteració, citant: "www.pairal.net - Ramon Cererols"