pairal

Español

English

ramon cererols

Esta web dejará de estar activa a partir del primero de octubre de 2017

Inici » TEA - Asperger » Alguns Aspies cèlebres

 

Temple Grandin

Temple Grandin: "Si per art de màgia l'autisme hagués estat erradicat de la capa de la terra, llavors les persones encara estarien socialitzant al voltant del foc a l'entrada d'una cova. Perquè, qui creieu que va fer les primeres llances de pedra? El paio amb Asperger."

Pots veure els subtítols en diversos idiomes polsant View subtitles.

 

Vernon L. Smith

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Vernon L. Smith va rebre el Premi Nobel d'Economia l'any 2002. En aquesta entrevista a la CNBC afirma que l'Asperger l'ha ajudat en la seva carrera. Aquesta és la part final:

CNBC: "Algunes persones pensen que hi ha certs executius altament influents que poden tenir Asperger o estar dins de l'espectre autista. Quan diuen això, estan emetent un judici o és que s'adonen que hi ha diferents tipus de ments?"

Smith: "Crec que es tracta de diferents tipus de ments, i del reconeixement que certes deficiències mentals poden tenir de fet alguns avantatges selectius en terme d'activitats. Hem abandonat moltes de les barreres que tenen a veure amb el color de la pell i diverses altres característiques. Però encara no hi ha prou reconeixement de les diversitats mentals. I no cal que tots pensem el mateix per treballar en comú i viure en un món productiu i satisfactori."

 

Anterior «

 
 
 
 
 

Animació

» Escape (Vimeo)

 
 

Josep Manzano

» Tot el seu historial

 

Contacte

Avatar

Pots fer-me arribar qualsevol comentari a la meva adreça de correu:

 
Creative Commons License

Continguts subjectes a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons
Reproducció permesa per a usos no comercials i sense alteració, citant: "www.pairal.net - Ramon Cererols"